Kamyonet hırsızı tutuklandı

Kamyonet hırsızı tutuklandı

İstanbul’un Ümraniye ilçesinden çaldığı kamyonete, babasının aracının plakalarını taktıktan sonra kamyonet arıza yapınca yakalanan hırsız tutuklandı

Olay, 21 Haziran akşamı İstanbul Ümraniye’de meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Ufuk Ş.’ye (28) ait kamyoneti gece saatlerinde evinin önünden çalan O.C., Kocaeli’nin İzmit ilçesinde seyir halindeyken araç arıza yaptı. TEM Otoyolu Körfez turnikeleri mevkiinde yol kenarında duran aracı fark eden ekipler, O.C.’nin durumundan şüphelendi. Plakayı sorgulayan ekipler plakanın başka bir araca ait olduğunu belirledi. Daha sonra şase numarasının sorgulanması sonucunda kamyonete takılı olan plakaların başka bir araca ait olduğu ve kamyonetin çalıntı olduğu belirlendi.Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kamyonet sürücüsü O.C.’yi (19) gözaltına aldı. Çalıntı kamyonete takılı olan 31 D 7211 plakasının ise O.C.’nin babasının aracına ait olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOCAELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN