Kömür sobasından çıkan yangın evi küle çeviriyordu

Kömür sobasından çıkan yangın evi küle çeviriyordu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kömür sobasındaki alevlerin evin baca kısmını tutuşturması sonucunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Olay, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kirazoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Nezahat Okur’a ait evde kömür sobasındaki alevlerin evin bacasına sıçraması sonucunda yangın çıktı. Alevleri gören Nezahat Okur ve evde bulunan ailesi durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan söndürme çalışması neticesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralanan ve dumandan etkilenen olmazken evde maddi hasar oluştu.Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN