Körfez’deki camilere 3 milyonluk destek

Körfez’deki camilere 3 milyonluk destek

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki cami, cemevi ve derneklerin eksiklerinin giderilmesi amacıyla bugüne kadar 3 milyon liralık destek verildi

Körfez’de ilçe genelindeki cami ve kuran kurslarının ihtiyaçları giderilmesi amacıyla Körfez Belediyesi tarafından verilen destekler sürüyor. Belediye ekipleri bu kapsamda cami ve kuran kurslarından gelen tadilat taleplerine cevap vererek gerekli desteği sağlamaya devam ediyor. Kent merkezindeki ve köylerdeki camilerin yanı sıra cemevi, kuran kursları ve cami derneklerine de gerekli tadilat ve tamirat desteği veriliyor. Bu kapsamda verilen destekler ile ibadethanelerde 4 yılda 3 milyon liralık tadilat ve tamirat çalışması yapılarak binalar daha modern hale getirildi.Öte yandan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki ulaşım ağını her geçen gün genişletmek amacıyla çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Cahit Zarifoğlu ile Ağadere Caddesi üzerindeki trafiği azaltmak amacıyla Dalyan Sokak’ı Edirne Caddesi ile birleştirmek için çalışma yürüten ekipler, bir ay içerisinde çalışmanın tamamlanacağı belirtti. Çalışmalar tamamlanması ile Cahit Zarifoğlu Caddesi’nden giren araç, Edirne Sokak’tan Şerefiye Caddesi’ne ve oradan da direk Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’ne ulaşım sağlayabilecek.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN