Milletvekil Fikri Işık ve Başkan Üzülmez’den Kartepe turu

Milletvekil Fikri Işık ve Başkan Üzülmez’den Kartepe turu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eski başbakan yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile birlikte Kartepe’de incelemelerde bulundu

Eski başbakan yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, ilçe yöneticileri ile birlikte Şirinsulhiye, Nusretiye, Balaban, Serinlik ve Pazarçayır Mahalleleri’nde incelemelerde ve temaslarda bulundu. Yapılan ziyaretlerde Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi verirken, Kartepeliler’in istek ve taleplerini Milletvekili Işık ile birlikte dinledi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Üzülmez, “Turizm ilçesi olan Kartepemiz’de bizlere emanet edilen görev süresi boyunca vaat ettiğimiz projelerin üzerinde hizmetler ürettik. Ortaya koyduğumuz projeler hemşehrilerilerimizin gösterdiği ilgi ve destek ile başarıya ulaşmıştır. Çalışmalarımız sizlerin beklentilerinin ışığında hızla ve heyecanla devam edecektir” dedi.Daha sonra çeşitli açıklamalarda bulunan Milletvekili Işık ise, “Kartepe’de yaşayan vatandaşlarımıza merkezi hükümetimiz ve yerel yönetimler aracılığı ile sayısız hizmet ve yatırım yapılmaktadır. Bu başarı partimizin kurulduğu ilk günden itibaren liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiğiniz teveccüh, güven ve destek ile olmuştur. Başkanımız Hüseyin Üzülmez beyde sizler için çok güzel hizmetler üretmiştir. Bu uzun ve sonu belli olmayan bir maraton. Sizler için el ele verip çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN