Öğrencilerde Başkan Yardımcısı İsa Taş’a aşure ikramı

Öğrencilerde  Başkan Yardımcısı İsa Taş’a aşure ikramı

Bir özel kreşin öğretmen ve öğrencileri, Muharrem ayı dolayısıyla Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı ziyaret ederek aşure ikram etti

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, özel bir kreşin öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarete Okul Kurucu Müdür Nurcan Kalender, 6 yaş öğretmenleri Elif Akkoç ve Funda Memiş ile öğrenciler katıldı. Körfez Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Başkan Yardımcısı İsa Taş’a aşure ikram etti. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, “Küçük ama bir o kadar büyük yüreğe sahip olan miniklerin ziyareti gerçekten beni mutlu etti. Onlar bizlerin geleceği. Bu tür önemli gün ve ayları unutmamaları önemli. Bu konuda kurum yöneticileri ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN