Okul öncesi trafik toplantısı

Okul öncesi trafik toplantısı

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde, ana arterler üzerinde bulunan okul çevrelerinde, trafiğin akıcı bir şekilde yürümesi için “Trafik Koordinasyon Toplantısı” yapıldı

Kocaeli’nde 17 Eylül tarihinde binlerce öğrenci, 2018 - 2019 eğitim öğretim dönemine başlıyor. Öğrencilerle birlikte servis araçlarının da trafiğe çıkmasıyla özellikle sabah ve akşam saatlerinde, ana arter üzerindeki okul çevrelerinde yoğunluklar yaşanabiliyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de İl Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekipleriyle birlikte, yaşanacak olan yoğunluğun azaltılması ve şehir trafiğinin akıcı bir şekilde devam edebilmesi için yoğun bir mesai harcayacak. Okulların açılması öncesinde alınacak olan tedbirlerin belirlenmesi için “Trafik Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi. Koordinasyon toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Serhan Çatal, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Gölükçü, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin ilgili şube müdürleri ve amirleri katıldı.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN