Sefa’nın adı parkta yaşayacak

Sefa’nın adı parkta yaşayacak

İzmit Belediyesi tarafından Bekirdere Mahallesi’nde yaptırılan seyir terası ve Sefa Uztürk Parkı düzenlenen törenle açıldı

İzmit’in Bekirdere Mahallesi’ne yapılan seyir terası İzmit Belediyesi Nevzat Doğan’ın katılımı ile açıldı. Parka bir yıl önce hayatını kaybeden Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk’ün 17 yaşındaki oğlu Sefa’nın adı verildi. Açılış törenine Başkan Doğan’ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Recep Yıldız, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Sefa’nın anne-babası Ayşe- Engin Uztürk, mahalle muhtarlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.Açılışta duygu dolu anlar yaşan baba Engin Uztürk yaptığı konuşmada “Oğlumun adının yaşatacağı bu parkı mahallemize kazandırıldığı için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onuru ve gururu bir arada yaşıyoruz” dedi.Seyir terası ile park açılışının kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten Başkan Doğan, “Bu açılışlar halkımıza faydalı hizmet etmenin onurunu yaşamamıza neden oluyor. Burada mutluluğu ve hüznü bir arada yaşıyoruz. Engin kardeşimizin güzel evladının vefatı hepimizi derinden üzdü. Bu park hem onun adının yaşatıldığı hem de insanların gelip nefes aldığı güzel bir mekan oldu” diye konuştu.Her türlü imkanı kullanıp halka faydalı hizmetler sunmayı hedeflediklerine dikkat çeken Doğan, “Bekirdere, Tavşantepe gibi mahallerimiz yoğun yapılaşma nedeniyle yeni yaşam alanlarının oluşturulması için oldukça zor yerlerdir. Bu tür mahallerimizde proje yapıp hayata geçirmek için yer bulmak çok zor. Buna rağmen her türlü imkanı kullanıp halkımıza faydalı hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Burada da ekiplerimiz zor bir alanda güzel bir iş çıkartıp güzel bir hizmeti halkımızın hizmetine sunduk. Vatandaşımıza daha fazla hizmet etmek bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.Ülke olarak gerek yurt içi, gerekse yurt dışında mücadele verildiğini de söyleyen Doğan “Türkiye olarak Kurtuluş Savaşı’ndan sonra en büyük mücadeleyi verdiğimiz bir dönemdeyiz. Bu dönemde yapacağımız en güzel iş, bir ve beraber olmak ve çok daha fazla çalışmaktır” ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından dualarla açılış gerçekleştirildi.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN