Tacizcisi olduğu iddia ettiği kişiyi sosyal medyada paylaştı

Tacizcisi olduğu iddia ettiği kişiyi sosyal medyada paylaştı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bindiği halk otobüsünde yolculuk eden bir kadın, kendisine tacizde bulunduğunu iddia ettiği şahsı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı

Olay İzmit Akpınar Umuttepe arasında sefer yapan halk otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre halk otobüsüne binen bir kadın yolcu, karşı koltuğunda oturan erkek yolcunun hareketlerinden rahatsız olmaya başladı. Elini pantolonun üzerinden cinsel organına götürerek bir takım hareketler yapan erkek yolcudan rahatsız olan kadın, şahsı cep telefonu ile görüntüledi. Yaşanan olay karşısında tedirgin olduğunu ifade eden kadın, kendisini taciz ettiği iddiasıyla şahsın görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.Tacize uğradığını iddia eden kadına destek olan bir sosyal medya gurubu da fotoğrafları paylaşarak, "Çarşamba günü Kocaeli’nde, 41 BR 828 plakalı Akpınar-TOKİ-Umuttepe güzergahındaki otobüste ismi belli olmayan bir erkek yolcu, karşısında bulunan kadın yolcuya bakarak kadın yolcuyu taciz edecek davranışlarda bulunmuştur. Bu erkek yolcuyu teşhir ediyor, yasal haklarımızın takipçisi olacağımızı duyuruyoruz" tepki gösterdi.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN