Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı’na ücretsiz ulaşım

Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı’na ücretsiz ulaşım

Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar Alanı’na ücretsiz otobüs seferleri başladı

Gebze’ye modern kapalı Pazar yerlerini kazandırmayı sürdüren Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar Alanı’na ücretsiz otobüs seferleri başladı. Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı’na ücretsiz otobüs seferleri başladı. Artık vatandaşlar, pazarın kurulduğu Çarşamba günler saat 10.00’dan itibaren saat başı düzenlenecek olan ücretsiz otobüs seferleri ile Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı’na gidilecek.Gebzelilerin Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar Alanı’na vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen otobüs seferleri Sarkuysan Blokları, Körfez Caddesi ve Ahmet Pembegüllü Caddesi’nden sabit Pazar yerine, Dr. Zeki Acar Caddesi Anibal Anadolu Lisesi, Tünel Üstü mevkiinde gerçekleşecek.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN