Yürüyüş parkurları yarışıyor

Yürüyüş parkurları yarışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kocaeli Yürüyüş Parkurları’ mobil uygulaması, Altın Örümcek’te halkın favorisi olmak için yarışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kocaeli Yürüyüş Parkurları’ mobil uygulaması, sektörün en saygın etkinliklerinden olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finale kaldı. Yarışmanın ‘Mobil Uygulama-Hizmet’ kategorisinde finale kalan 10 uygulama arasında yer alan Kocaeli Yürüyüş Parkurları mobil uygulaması, halk oylaması kategorisinde yarışıyor. Uygulamaya oy vermek için www.altinorumcek.com sitesinin halk oylaması bölümüne sosyal medya hesabıyla giriş yapmak gerekiyor. Oy verme tarihi 28 Eylül Cuma günü sona eriyor.Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeyle 29 farklı kategoride en yüksek puanı alarak finale kalan web projeleri belli oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde bin 500 km’lik 52 parkurdan oluşan doğal yürüyüş parkurlarını, doğa tutkunları için bir tık mesafesine indiren mobil uygulaması, sektörün seçkin yarışmalarından olan Altın Örümcek’te finale kaldı. Yarışmanın mobil uygulama-hizmet kategorisinde finale kalan 10 uygulama arasında yer alan Kocaeli Yürüyüş Parkurları mobil uygulaması diğer rakiplerle yarışıyor.Kocaeli Yürüyüş Parkurları mobil uygulamasında Kocaeli’nin doğal yürüyüş rotaları, dört başlık altında toplandı. Bu uygulamada yer alan rotalar; yürüyüş ve bisiklet etkinliklerinden oluşuyor. Kocaeli’nin ‘Doğal’ ve ‘Kültürel’ rotaları; Tematik Parkurlar (Trekking), Günübirlik Yürüyüş Parkurları (Hiking), Kanyon Geçişleri (Kanyoning) ve Dağ Bisikleti Parkurları (Mountain Biking) şeklinde kategorize ediliyor.

KOCAELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN