Aracıyla menfeze düşen sürücü 6 saat sonra kurtarıldı

Aracıyla menfeze düşen sürücü 6 saat sonra kurtarıldı

Konya’nın Yunak ilçesinde kontrolden çıkarak menfeze devrilen hafif ticari araçta baygınlık geçiren sürücü, 6 saat sonra kendisine gelip telefonla yardım isteyince kurtarıldı

Kaza, saat 23.00 sıralarında Yunak-Akşehir kara yolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akşehir istikametinden Yunak istikametine seyir halinde olan Ahmet Y. idaresindeki 06 PKE 02 plakalı hafif ticari araç, Yunak girişindeki yol yapım çalışması olan mevkideki menfeze düştü. Kaza sonrası baygınlık geçiren sürücü Ahmet Y. 6 saat sonra kendisine gelince telefonla yakınlarını arayıp yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Hacı izzet Baysal Yunak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü, ilk müdahalesinin ardından Akşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

KONYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN