16 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

16 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Ocak Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 136, vaka sayısı 54 bin 100 olarak gerçekleşti. Bu vaka sayısı koronavirüste günlük vaka sayılarında rekor oldu.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

16 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

16 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 364 bin 426 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 54 bin 100 vaka sayısı, 136 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 68 bin 895 olarak açıklandı.

basliksiz-6.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Salgının her döneminde olumsuz propagandalar yapıldı. Aslında bir “salgın” olmadığı veya durumun kat kat fazla kısıtlama gerektirdiği iddia edildi. Süreci makul şekilde yönetme çabası ise bizi bugün normale yaklaştırdı. Ne endişe ne gevşeme! Tedbirle, aşıyla bugünü de aşacağız." açıklanmasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN