Aile eğitim programları devam ediyor

Aile eğitim programları devam ediyor

Kütahya Multipl Skleroz (MS) Epilepsi ile Yaşam Derneği’nin ’Sosyal Hayata Katılım ve Engelsiz Yaşam’ Projesi kapsamında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile aile eğitim programlarının dördüncüsünün gerçekleştirildiği bildirildi

Aile Eğitim programlarının koruyucu ve önleyici bir politika hedefi olarak önem kazandığına vurgu yapan Multipl Skleroz (MS) Epilepsi ile Yaşam Derneği Başkanı Münevver Altın,”Aile Eğitim Programı, bilimsel bilgi desteği ile aile mutluluğunu artırmaya dönük bir hizmet hamlesidir. Bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet İl Müdürlüğünde meslek elemanları tarafından Multipl Skleroz (MS) Epilepsi ile Yaşam Derneği üyelerine Aile Eğitim programı kapsamında eğitimler verilmiştir. İnteraktif olarak gerçekleştirilen eğitimlerde ’Değerlerin edinilmesinde ailenin rolü’ ile ’Aile ve Alışveriş’ konuları anlatılmıştır” dedi.(EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN