Altıntaş’ta 19 çiftçiyle sözleşme imzalandı

Altıntaş’ta 19 çiftçiyle sözleşme imzalandı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 19 genç çiftçinin kırsal kalkınma destekleri kapsamında 30’ar bin TL hibe destek almaya hak kazandığı ve sözleşmelerin imzalandığı bildirildi

Altıntaş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, yaptığı açıklamada, ’’Bakanlığımızın Kırsal Kalkınma destekleri kapsamında genç çiftçi projelerinin desteklenmesine yönelik 30 bin TL hibe projesinde, hibe almaya hak kazanan 19 genç çiftçimizle Altıntaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde sözleşme imzalandık. Projenin amaçlarını ve Ülke tarımı için önemini çiftçilerimize anlattık. Ayrıca İlçe personelinin projenin amaçlarına uygun olarak uygulanması için gerekli kontrolleri yapacağını kendilerine aktardık. 15’i hayvancılık olmak üzere 19 projenin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.(YD - EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN