Aslanapa’da 2 okula Z-Kütüphane

Aslanapa’da 2 okula Z-Kütüphane

Aslanapa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Acar, Aslanapa Ortaokulu ve Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde Z-Kütüphane uygulamasına başlayacaklarını açıkladı

Müdür Acar Z-Kütüphanenin Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden aktarılan kaynaklarla yapıldığını söyledi.Acar, “Günümüzde öğrencilere sadece kitap ile eğitim vermek, öğrenme faaliyetlerini sadece kitap ile desteklemek öğrenciyi okuldan ve eğitimden uzaklaşmaya doğru itmekte. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında ilçemizde bulunan Aslanapa Ortaokulu ve Aslanapa İmam Hatip Ortaokulunda içerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile (e-kitap, z-kitap) zenginleştirilmiş, öğrenciye dilediği zaman destek verecek kütüphane kurum çalışmalarımızda sona geldik. Z-Kütüphane olarak tanımlanan, zenginleştirilmiş kütüphane kavramı ilçemizde hayat bulmuş olacak” diye konuştu.(YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN