Başkan Ceyda Çetin Erenler Şaphane’de

Başkan Ceyda Çetin Erenler Şaphane’de

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti İlçe binasında Şaphane Kadın Kolları ile toplantı yaptı

Erenler, toplatı sonrası yaptığı açıklamada, ’’Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanımız Pakize Özdemir, Seçim İşleri Birim Başkanımız Sümeyra Benli, Mali İşler Birim Başkanımız Arife Kapdan ile birlikte Şaphane İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızı ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili istişarede bulunduk. Bu vesile ile bayramlarını kutladık. Şaphane’de kadınlarımıza yönelik nasıl çalışmalar yapılabilir konusunda ilçe kadın kolları başkanımızdan bilgiler aldık’’dediŞaphane AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aysel Aksu, "Ramazan bayramı ve bayram sonrası yapacağımız çalışmalar ile ilgili kararlar aldık. Oldukça verimli bir toplantı olduğuna inanıyorum. Bizler durmadan, yorulmadan büyük Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN