Başkan Fatih Çalışkan: Hisarcık Gençlik Merkezi yapımında ihale aşamasına gelindi

Başkan Fatih Çalışkan: Hisarcık Gençlik Merkezi yapımında ihale aşamasına gelindi

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Eti Maden’in katkılarıyla ilçeye Gençlik Merkezi yapımında ihale sürecine gelindiğini belirtti

Başkan Çalışkan,” İlçemize yapılması planlanan Gençlik Merkezi binası için Enerji Bakanlığımızın vermiş olduğu 5,5 milyon TL+KDV tutarındaki mali destek Başbakanlık tarafından onaylanmış olup, en kısa zamanda ihalesi yapılacaktır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında büyük katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımıza, Enerji Bakanlığımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Kütahya Valimize, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Eti Maden Genel Müdürlüğümüze ve İlçe Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. İçerisinde konferans ve tiyatro salonu, kapalı spor salonu, kütüphane ve diğer oyun salonları bulunan Gençlik Merkezi ilçemize ve çevre yöre halkımıza hayırlı olsun” dedi. (MA-EFE)

KÜTAHYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN