Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli: Belediye olarak spor ve sporcunun yanındayız

Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli: Belediye olarak spor ve sporcunun yanındayız

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli, belediye olarak, amatör spor kulüplerine gerekli desteği verdiklerini, desteklerinin bundan sonra devam edeceğini ifade etti

Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı için düzenlenen törende bir konuşma yapan Kölgeli, “Kütahya Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimizi 2017 yılında aldığımız meclis kararıyla Gençlik ve Spor Müdürlüğünü bünyemizde açmakla göstermiş olduk. Kendim de aynı zamanda Kütahya Belediyespor ile Herkes İçin Spor Federasyonu’nun Kütahya Başkanlığını yapıyorum. Bu anlamda amatör spor kulüplerinin profesyonel anlamda ilerisi için altyapı hazırlamanın ne kadar önemli olduğunu, ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımızın öncülüğünde açmış olduğumuz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz de bu anlamda gerek amatör spor kulüplerinin gerek Kütahya içerisindeki bütün sporcu arkadaşlarımıza gerek ayni gerekse maddi yardım yapmakla görevini yerine getirecektir. Bu anlamda Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve ASKF ile projelerimiz var. İnşallah spor ve sporcularımız günümüz Türkiye’sinde hak ettiği yeri bulacak” şeklinde konuştu.(EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN