DPÜ’de Türk Musikisi Konseri

DPÜ’de Türk Musikisi Konseri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu tarafından Türk Musikisi Konseri düzenlendi

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu’nda düzenlenen ve sanat yönetmenliğini Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Doç. Dr. Murat Sâlim Tokaç’ın yaptığı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğunun konserine Vali Ömer Toraman, Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça ve davetliler katıldı.Yaklaşık bir saat süren konserde dinleyiciler Türk Müziğinin en seçkin örneklerini dinleme fırsatı buldu.Konserin sonunda Vali Ömer Toraman, sanat yönetmeni Doç. Dr. Murat Salim Tokaç’a Ahmet Yakupoğlu’nun minyatür tablosunu hediye etti.(EFE)

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN