Dumlupınar’da 8 genç çiftçiye düve

Dumlupınar’da 8 genç çiftçiye düve

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, ’Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi’ kapsamında 8 genç çiftçiye 5’er adet olmak üzere toplam 40 damızlık hibe düvelerin dağıtımı yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi” kapsamında, damızlık düve almaya hak kazanan 8 genç çiftçiye, Dumlupınar İlçe Tarım ve Orman Müdürürlüğü önünde düzenlenen törende kura ile, her çiftçiye 5’er adet 30’ar bin lira değerinde hibe düveleri teslim edildi.Törende kısa bir konuşma yapan Dumlupınar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fırat Altıntaş, ’’Dumlupınar İlçemiz ve köylerinde ikamet eden 8 yetiştirici genç çiftçimize 2018 yılı genç çiftçi hibe projesi kapsamında, 5’er adet düve dağıtımını gerçekleştirdik. Devletimiz her daim çiftçimizin yanındadır. Amacımız bölgemizdeki üretici sayısını arttırmak ve ilçede hayvancılığa olan ilgiyi çoğaltmaktır. Genç çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. (YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN