Gediz OSB Yönetimi’nden Zeytindalı Harekatı’na destek

Gediz OSB Yönetimi’nden Zeytindalı Harekatı’na destek

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Gediz Organize Sanayi Bölgesi yönetimi Zeytindalı operasyonundaki Mehmetçik için destek etkinliği düzenledi

Gerçekleşen etkinliğe Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz Jandarma Komutanı İsmail Sert, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol ve üyeler katıldı.Etkinlikte, Gediz Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı İbrahim Başol, OSB’de faaliyet gösteren tüm işletme ve çalışanlarla birlikte iş dünyası olarak, Zeytin Dalı operasyonuna tam ve koşulsuz destek verdiklerini açıkladı.Gediz OSB Başkanı İbrahim Başol, Türk milletinin kenetlendiğini, dualarının Kahraman Mehmetçik için olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada şunları söyledi; ’’Gediz Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ve OSB’de faaliyet gösteren işletme ve bu işletmelerde görevli çalışanlarımızla birlikte, iş dünyası olarak; ülkemizin bekası, huzuru, birliği, beraberliği ve kardeşliği için, yurt içinde ve yurtdışında ülkemizi tehdit eden PKK/PYD,YPG,DAEŞ ve diğer terör unsurlarını ortadan kaldırmak, sınır güvenliği ve istikrarı sağlamak amacıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde başlatmış olduğu “Zeytin Dalı” harekatında görev alan Kahraman Mehmetçiklerimizin yanındayız. Dualarımız başarıları içindir. Türkiye, teröre karşı uluslararası hukuktan doğan meşru haklarını kullanmaktadır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına ne pahasına olursa olsun, ordusuyla polisiyle, bu aziz ve asil millet asla izin vermeyecektir. Milletimiz dimdik ayaktadır. Zaman, tanklarını, silahlarını, milli iradeye doğrultmuş millet düşmanlarına karşı mücadelede tam ve kararlı olma ve devlet-millet olarak kenetlenme zamanıdır. İş Dünyası olarak; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada hükümetimiz ve devletimizin yanındayız. Gün, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günüdür. Bizler Ülkemizin Ulusal güvenliğini korumak için, devletimiz tarafından alınan Zeytin Dalı Harekat kararının arkasındayız ve destekliyoruz.Mehmetçiğimiz, “Beklemesinler” diyerek Burseya, Huruz, Darmık, Kurni Dağlarına, 1027.tepesine koşan yiğitlerimiz, kimi şehitlik makamına, kimi gazilik mertebesine ulaştı. Operasyonun başlangıcından bugüne kadar “Düğüne Gidiyoruz” diyen 31 yiğidimizi şehadete uğurladık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Gediz Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerimiz olarak, Dualarımızla devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu ve Afrin’e gitmek için hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz” dedi.Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol’un konuşmasının ardından OSB yönetiminin hazırladığı giysi paketleri Gediz İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Sert’e teslim edildi. Yapılan dua sonrasında katılımcılara yemek ikram edildi.(RB-EFE)

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN