Gediz Şehir Terminali yenileniyor

Gediz Şehir Terminali yenileniyor

Gediz Belediyesi tarafından Şehir Terminali’nin modern bir görünüme kavuşturulması için bakım onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiği bildirildi

Bakım onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında daha önce cam pencere ve kapılar, PVC doğrama ile yenilenen Şehir Terminali’nin çatısı ahşap oturtma ile düzenlenerek, sıva tamirleri ve komple boya badanası yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Terminalimizi daha modern ve kullanıma uygun bir hale getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Şehir Terminalimiz ilçemize gelen konukların ilk karşılaştığı mekan olması bakımından önem taşımaktadır. Şehrimizde yoğunluk bakımından da yüksek kapasitede çalışmasından dolayı terminalimizin bakım onarımı belediyemiz tarafımızdan düzenli olarak yapılmaktadır. Terminalimizde faaliyet gösteren firmalarımıza, gelen ve giden yolcularımıza en iyi şekilde hizmet verilmesi amaçlanmaktadır” dedi.(EFE)

KÜTAHYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN