Hisarcık’ta Çocuk Şenliği

Hisarcık’ta Çocuk Şenliği

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Atatürk İlkokulu tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Şenliği düzenlendi

Okul bahçesinde sınıflar bazında düzenlenen süngerle sutaşıma, sandalye kapma, kaşıkla yumurta taşıma ve çuval yarışmaları ile Mangala turnuvasında hayli eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşandı. Çocuk Şenliğinde dereceye giren öğrencilere okul idaresi tarafından çeşitli hediyeler verileceği öğrenildi.Çocukları mutlu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Okul Müdürü İsmail Değirmenci, “Çocuk Şenliği düzenlemekle öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gerçekten yaşamalarını, o mutluluğu, o heyecanı görmelerini ve hissetmelerini amaçladık” dedi. (MA-EFE)

KÜTAHYA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN