Hisarcık’ta yeni köprünün montajına başlandı

Hisarcık’ta yeni köprünün montajına başlandı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde "Kanal Hisarcık" projesi kapsamında Karşıyaka ve Yeşilhisar mahallelerini birbirine bağlayan yeni köprünün montaj çalışmalarına başlandığı bildirildi

Edinilen bilgiye göre, yüklenici firma tarafından "Kanal Hisarcık" projesi çerçevesinde yaklaşık 3 ay önce yapımına başlanan Karşıyaka ve Yeşilhisar Mahallelerini birbirine bağlayan 15 metre genişliğinde, 31 metre uzunluğundaki yeni köprüde montaj çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek köprüde gidiş ve geliş şeritlerinin yanı sıra her iki yanda yaya geçidi bulunacak. Köprü yapımı süresince kullanılmak üzere iki mahalle halkının ulaşım yönünden mağdur olmaması için otogar kenarından Zeytin oğlu, Kara Kova ve İsli Kaya mevkisi yönünde gidiş-geliş alternatif dolgu servis yolu bulunuyor.(MA-EFE)

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN