Karapınar köyünden bağış

Karapınar köyünden bağış

Kütahya’nın Simav İlçe Kaymakamlığı ve Karapınar Köyü Muhtarlığı işbirliği ile, Karapınar köyü halkından gönüllülük esasına dayalı toplanan bağışlar, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldı

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, Simav Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı İbrahim Erşil ve Karapınar Köyü Muhtarı Erol Çulha, Karapınar köyü halkının bağışlarını, Ziraat Bankası Simav Şubesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdı.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, “Karapınar köyü halkını kutluyorum. Milli birlik ve beraberlik hissiyatının üst seviyede olduğu bu günlerde yapılan bağışlar son derece anlamlıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) yapılan bu bağışları önemsiyorum. Ülkemizin savunma sanayisindeki gelişmelerine, Simav’ın köylerinden bilinçli bir katkının yapılması ve destek verilmesi gurur vericidir” dedi. (MEİ-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN