Kaymakam Abbasoğlu: Köylerimizin altyapı ve su sorunu önceliğimiz

Kaymakam Abbasoğlu: Köylerimizin altyapı ve su sorunu önceliğimiz

Kütahya’nın Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, ilçeye bağlı Ağaçköy ve Eyidemir köylerinde devam eden yatırımları yerinde inceledi

Kaymakam Abbasoğlu, Jandarma Komutanı Mustafa Çelik ve Emniyet Amiri İbrahim Kurt ile Eyidemir Köyünde yapımına devam edilen su deposu çalışmalarını yerinde inceledi. Abbasoğlu, yapılan su deposuyla Eyidemir köyünün yıllardır devam eden su sorununun tamamen ortadan kalkacağını söyledi. İncelemeden sonra heyet, Eyidemir köyünde Sultan Aydoğan ve Hafize Gül’ün evlerinde ziyaret ederek sohbet ettiler. Sohbette ailelerin ihtiyaçları dinlendi ve gerekli çalışmalar için Kaymakam Abbasoğlu tarafından talimat verildi.Daha sonra heyet ilçeye bağlı Ağaçköy’de yapımında sona gelinen parke taşı döşeme sahasını yerinde inceledi. Köylerin kış alarına girilmeden altyapı çalışmalarının bitirilmesi için gayrat ettilklerini belirten kaymakam Abbasoğlu köydeki yaşlıları evlerinde ziyaret ederek köyden ayrıldı.(YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN