Kaymakam Başar, kurumları ziyaret etti

Kaymakam Başar, kurumları ziyaret etti

Kütahya’nın Şaphane ilçesine yeni atanan Kaymakam Furkan Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğünü ziyaret etti

Kurumlarda incelemelerde bulunan Kaymakam Başar, kurum yetkililerinden yürütülen hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ziyaretler sonunda açıklamada bulunan Kaymakam Başar. ’’Şaphane ilçemiz tüm kurumlarıyla oldukça faal olan şirin bir ilçe. İçinde bulunduğumuz dönem vişne ve kiraz hasatının olduğu bir dönem.Kiraz ve vişne üreticisinin fiyatlardaki düşüşle ilgili şikayetlerini ilgili kurumlarla görüşme imkanı bulduk. Kurum müdürlerimizle ilçemiz için neler yapabiliriz ve vatandaşlarımıza nasıl fayda sağlayabiliriz bunları konuştuk. Özellikle tarım ve hayvancılıkta devlet teşviklerinden vatandaşlarımızın daha fazla yararlanması konularını konuştuk’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN