Kaymakam Çelik: Bizim başka bir ülkemiz yok

Kaymakam Çelik: Bizim başka bir ülkemiz yok

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, 13 Eylül 1994 tarihinde Hakkari’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Er Cafer Mavi’nin babası Hasan Mavi’yi evinde ziyaret etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Hasan Mavi, “Devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin’’ dedi.Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ziyarette yaptığı konuşmada, ’’1994 yılında Hakkari Çukurca’da şehit olan Jandarma Er Cafer Mavi’nin babası Hasan amcamızı ve teyzemizi evinde ziyaret ederek, gönül sofralarına konuk olduk. Misafirperverliklerinden dolayı değerli amcamıza, teyzemize ve tüm aileye çok teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. Şehit ailelerimiz bizlerin en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizim başka bir ülkemiz yok. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Şehidimizin ruhu şad , mekanı cennet olsun’’ dedi. (YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN