Kütahya’da Turizm Haftası etkinlikleri

Kütahya’da Turizm Haftası etkinlikleri

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 42

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Çiniciler Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, turizm sektörü temsilcileri, 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi yarışmasından altın madalyayla dönen Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Turizm Haftası kapsamında Pazar gününe dek sürecek etkinlikler hakkında Vali Nayir’e bilgiler verdi.Kütahya’nın sahip olduğu potansiyellerinin iyi değerlendirildiği takdirde Türkiye’nin 2023 turizm hedefine ulaşması noktasında önemli katkılarda bulunabileceğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Her ülkenin, her ilin mutlaka çalışma gündeminde turizme ait maddeleri var. Beklentileri çok olan bir konu, turizm konusu. Ülkemizin hedefleri arasında da 50 milyar dolar gelir ve 50 milyon turist diye bir hedefimiz var. Ulaşılamayacak bir hedef değil ama bu her ilin kendine düşeni yapmasıyla ortaya çıkabilecek, sonucu alınabilecek bir husus. Güzel Kütahyamızda da turizm açısından değerlendirilebilecek çoklu ögelerimiz, çoklu imkanlarımız var” dedi.Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. (EFE)

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN