Milletvekili Nazlı’dan Hisarcık ve Emet’e Gençlik Merkezi müjdesi

Milletvekili Nazlı’dan Hisarcık ve Emet’e Gençlik Merkezi müjdesi

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Emet ve Hisarcık ilçelerine gençlik merkezleri binaları yapılacağını söyledi

2 ilçeye yapılacak olan merkezlerin toplam maliyetlerinin 11 milyon TL olduğunu dile getiren Nazlı, "Emet ve Hisarcık ilçe teşkilatlarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz girişimler neticesinde bu iki ilçemize gençlik merkezleri kazandırıyoruz. Toplam maliyetleri 11 milyon TL olan Gençlik Merkezlerinin maliyetleri Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır. Bu iki önemli proje bu gün itibariyle Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu ve Enerji Bakanlığımız tarafından onaylanmış olup, ihalesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından en kısa zamanda yapılacaktır.Emet ve Hisarcık Gençlik Merkezleri ile bölgedeki gençlerin serbest zamanlarını daha verimli kullanmalarını, bu sayede gençler başta kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları sağlanacaktır. Katıldıkları eğitim, etkinlik ve projeler sayesinde sosyalleşip arkadaşları, aileleri ve çevreleri ile daha barışık ve paylaşımcı olmalarına katkı sağlayacaktır. Gençlik Merkezindeki gönüllülük faaliyetleri sayesinde girişken, kendini ifade edebilen, projeler üreten, hayata dahil olan ve aktif rol alan bireyler olmaları hedeflenmektedir.Eti Bor İşletmeleri bölgede önemli ekonomik katkılar sağlarken ayrıca önemli bir istihdam kaynağı olmuştur.Bunun yanı sıra İşletme iki ilçemizdeki sosyal projelere de desteklerini sürdürmektedir. Emet ve Hisarcık Gençlik Merkezleri sayesinde sağlıklı ve kendine güvenen gençler yetişmesine katkı sağlayacak olan Eti Maden Genel Müdürlüğü’ne ve Enerji Bakanlığımıza bölgedeki vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. (EFE)

KÜTAHYA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN