Motorsiklet tutkunları Gölcük Yörük Yaylası’nda buluştu

Motorsiklet tutkunları Gölcük Yörük Yaylası’nda buluştu

Kütahya’nın Simav ilçesine 20 kilometre uzaklıkta, krater gölünün bulunduğu Gölcük yaylasında, Africa-Twin motorcularının buluşması gerçekleşti

Yaklaşık 200 motorcunun 3 gün kamp yaptığı buluşmaya Simav’dan, Süleyman Türkkan, İlhan Özdemir ve Fatih Çakın motorlarıyla katıldı.Simavlı motorcu Fatih Çakın, Africa-Twin Türkiye buluşmasının Simav durağında, motorcuların 3 gün Gölcük ve Eynal Kaplıcaları’nda konakladığını ve onlarla birlikte kampa katıldıklarını belirtti.Çakın, “Türkiye’nin yanı sıra Avusturalya’dan da motorcuların bulunduğu Africa-Twin Türkiye buluşması, Simav kampı ile devam etti. Biz de Simav’da ev sahipliğini üstlendik. Ekonomik seviyesi yüksek kişilerden oluşan 200 kişilik motorcu gurubun, Simav’ı dinlenme ve kamp alanı olarak seçmesi, bir bölümünün çadır kampı olarak Gölcük’te kalırken, bir bölümünün de Eynal Kaplıcalarında konaklaması turizm hareketliliği bakımından önemli bir durumdur. Simavlılar olarak ilçemize gelen motorcuları karşıdan seyretmekle yetindik. Bekledik ki, yerel yönetim ve insanlarımız bu fırsatı değerlendirsin, Ekonomik bakımdan hiçbir sıkıntısı olmayan motorcular para harcamak için Türkiye’yi dolaşıyor. Biz Simavlılar olarak böyle fırsatları değerlendirmemiz gerekmiyor muydu ? En azından yerel yönetim olarak bir sabah çorbası ikram edebilirdik diye düşündüm” şeklinde konuştu.Gölcük Yaylası’nda yan yana dizilmiş motorları gören piknikçiler, hatıra fotoğrafı çekerek gördükleri ilginç buluşmayı ve kampı ölümsüzleştirdiler. (MEİ-EFE)

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN