Ortaokul öğrencilerinden Mehmetçiklere moral ziyareti

Ortaokul öğrencilerinden Mehmetçiklere moral ziyareti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığına moral ziyaretinde bulundular

Okul Müdürü Fatih Yaman, Afrin Harekâtında destan yazan Mehmetçiklerin yanında olduklarını belirtmek, desteklerini göstermek amacıyla öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyetle okulları adına İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunduklarını söyledi.Yaman,”Ziyaret esnasında okulumuzda yaptığımız Fetih Suresi okumaları, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen hatim programı, milli duyguları besleyen faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Bu vesileyle Kahraman Ordumuza ithafen bağımsızlığımızın sembolü olan şanlı Türk Bayrağımızla birlikte, ordumuzun muzafferiyetini temenni eden mesajın yazılı olduğu bir tabağı İlçe Jandarma Komutanımıza takdim ettik. Cenab-ı Hakk ordumuzu hazarda, seferde, havada, karada, denizde daima muvaffak ve muzaffer eylesin” dedi.(MA-EFE)

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN