Pazarlar’da 7 üreticiye 560 ceviz fidanı dağıtıldı

Pazarlar’da 7 üreticiye 560 ceviz fidanı dağıtıldı

Kütahya İl Özel İdaresi kaynaklı ceviz fidanı dağıtım töreni Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi

Törene Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Şenses ve üreticiler katıldı.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Şenses, üreticilere ceviz yetiştirme projesi ile ilgili bilgilendirmede bulundu.İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci ise," İl Özel idaremizin tarım ve hayvancılık ile ilgili görevleri kapsamında bütçesine koyduğu kaynaktan, tarımı geliştirmek için verdiği ceviz fidanları vermek için burada bugün program düzenledik. Bugün 7 çiftçimize kişi başı 5 dekar alanda dikimi yapılmak üzere her çiftçimize 80’er adet toplamda 560 adet Fernor çeşidi ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. İlçemizde tarımı geliştirmek üzere güzel bir projedir. Üreticilerimizden bol ürünler bekliyoruz" dedi.Yıllardır çiftçilik yaptığını ifade ederken Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Emine Altınkaya, "ceviz fidanı yetiştirme projesine başvurduk. Devletimizin çiftçimize sunduğu bu imkan bize uygun görüldü. Allah’ım devletimize zeval vermesin. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.İl Özel İdaresi kaynaklı ceviz fidanı projesi dağıtımdan memnun olan üreticiler, herkese teşekkür ettiler.(MB-EFE)

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN