Telefon dolandırıcıları tutuklandı

Telefon dolandırıcıları tutuklandı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kendilerini ’polis’ olarak tanıtıp, telefonla 5 kişinin toplam 150 bin lirasını dolandırdıkları öne sürülen 28 yaşındaki Samet T

ile 20 yaşındaki Tevrat T. İstanbul’da yakalanarak çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.Cep telefonu hatlarıyla vatandaşları arayıp dolandıran 2 kişi jandarmanın operasyonuyla yakalandı.Tavşanlı ilçe jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tuğrul Demiryürek emir komutasında icra edilen operasyonda, cep telefonuyla aradıkları vatandaşlara kendisini polis ve savcı olarak tanıttıktan sonra dolandıran şebekeyi takibe aldı. Mobese kayıtlarını ve birçok delilleri inceleyen Jandarma ekipleri dolandırıcı iki kişinin İstanbul’da olduklarını tespit ederek yakaladı.Gözaltına alınan Samet T. , Tevrat T. ile birlikte bunları Kütahya otogara götüren şüpheli taksi şoförü F.I. (57), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Zanlılardan Samet T. ile Tevrat T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken taksi şoförü serbest bırakıldı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Tİ - EFE)

KÜTAHYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN