“Termal Yol” projesine Taner Yıldız desteği

“Termal Yol” projesine Taner Yıldız desteği

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan “Termal Yol” projesine, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Taner Yıldız da destek verdi

Uşak’tan başlayacak olan “Termal Yol” projesini, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ın makamında harita üzerinden inceleyen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Taner Yıldız, projenin hayata geçmesi ile, Simav’ın dört yol kavşağı konumuna gelebileceğini belirtti. Yıldız, “Termal yol projesi bölgenin ekonomisini canlandırarak, termal turizmi büyük ölçüde güçlendirecektir” dedi.Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, “Abide, Simav, Sındırgı, Balıkesir’den Çanakkale’ye kadar, tüm termal bölgeleri birleştirecek projenin, Cumhurbaşkanlığı Baş danışmanı Taner Yıldız tarafından beğenilmesi ve destek sözü verilmesi bizleri çok sevindirdi. “Termal Yol” projemize verilen desteklerin, hayata geçmesini istiyoruz” diye konuştu.Simav’ın kaderini değiştirecek "Termal Yol” projesinin ilk adımı olan Abide-Simav arasındaki 15 kilometrelik yolun yapımına başlandığını belirten Yıldız, “Termal Yol” projesini sonuna kadar takip edeceğini ifade etti. (MEİ-EFE)

KÜTAHYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN