Arapgir’de Tarım Sigortaları bilgilendirme toplantısı yapıldı

Arapgir’de Tarım Sigortaları bilgilendirme toplantısı yapıldı

Arapgir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile TARSİM Bölge Müdürlüğü tarafından Arapgir’de Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) bilgilendirme toplantısı yapıldı

Toplantıya Arapgir Belediye Başkan Vekili Ramazan Erdem, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevli personelleri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevli personelleri, TARSİM Bölge Müdürlüğü Uzman Mahmut Karakayış, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı. Toplantıda Tarım Sigortaları Kanunu ile amaçlanan Tarım Sigortalarının tanıtılması ve yaygınlaştırılmasının sağlanması ile üreticilerin doğal afetlerden ve diğer oluşabilecek risklerden korunması amacına yönelik, gerekli uygulamaları hatasız ve hızlı bir şekilde yürütülmesi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN