Belediye başkanı Akdemir’den gençlere övgü

Belediye başkanı Akdemir’den gençlere övgü

İzollu Vakfı İstişare toplantısında konuşan Kale Belediye Başkanı cemal Akdemir, gençlere överek, "Bu gençlerle gözümüz arkada kalmaz" dedi

İzollu Vakfı, Kale Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışması sahiplerini buldu. İstişare toplantısı ve ödül programında konuşan Kale Belediye Başkanı cemal Akdemir, vakfın kurulduğu günden bu yana emeği geçen herkese teşekkür ederek, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, vakfın her yıl Malatya başta olmak üzere Türkiye genelinde yaklaşık 500 kişiye burs verdiğini söyledi.“Gençlerimizden ümitliyiz”Okumak isteyen gençlere verilen desteklerin yanı sıra kendini geliştirmek isteyen vatandaşlara da destek sağlandığını kaydeden Akdemir," Böyle güzel bir etkinliğe öz güvenli ve cesaretli gençlerimizin, çocuklarımızın katılarak dereceye girmeleri bizleri memnun ve gelecekten ümitli kılmıştır. Bugün bir kez daha anladık ve gördük ki geleceğimizi bu güzel çocuklarımıza hiç korkmadan bırakabiliriz. Allah Vatanımızı, Bayrağımızı, Ülkemizi, geleceğimiz olan çocuklarımızı korusun. Ülkemizde gözü olanlara fırsat vermesin inşallah" diye konuştu.“Tam kadro katılım”Toplantıya İzollu Vakfının Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, İzollu Vakfı Başkanı Sayın Vedat Toy, eski emekli öğretmenlerden 83 yaşındaki Sayın Şinasi Karaman, Kale Kaymakamı Mehmet Güder, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Ergen, ilçe muhtarları, İzollu Vakfı bursiyerleri ve yarışma kursiyerleri katıldı.

MALATYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN