Büyükşehir Belediyesi 15 arsayı ihale ile sattı

Büyükşehir Belediyesi 15 arsayı ihale ile sattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde ihaleyle satışa çıkardığı 39 arsa ve dükkandan 15’ni sattı

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 36 parsel ve 3 dükkan için ‘Açık Teklif Usulü’ ile ihale düzenlendi. Encümen huzurunda yapılan ihalede, 39 gayrimenkulden 15 parsel satıldı. Düzenlenen ihaleye 32 kişi katılırken, ihalede en düşük parsel 53 bin lira, en yüksek parsel ise 1 milyon 656 bin liradan alıcı buldu.224 m2 ile 6.500 m2 arasında değişen parsellerin satışı, Büyükşehir Belediye Başkanının onayından sonra kesinlik kazanırken, satışı yapılan parsellerin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 eşit taksitte ödenecek.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN