Çamlıca’da ‘Çer-çöp’ Projesi eğitimi

Çamlıca’da ‘Çer-çöp’ Projesi eğitimi

Yeşilyurt Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü kontrolünde yürütülen sunum ve bilgilendirme çalışmaları kapsamında Çamlıca Okulları’nda eğitim programı düzenlendi

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte Yeşilyurt Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri tarafından "Çer Atık Geri Kazanım ve Çevre Bilinci" üzerine sunum gerçekleştirildi. Animasyonlar ve sinevizyon gösterisinin yer aldığı eğitim çalışmasında okullara yerleştirilen geri kazanımlı kutuların nasıl kullanılması gerektiği, değerlendirme işlemlerinin nasıl gerçekleştirildiği ve bunun çevreye sağladığı faydalar üzerine bilgi verildi.Eğitim çalışmasına ilgi gösteren minik öğrencilere Yeşilyurt Belediyesi tarafından hazırlanan tohumlu kalemler ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN