Kahtalı’dan seçime hazırız mesajı

Kahtalı’dan seçime hazırız mesajı

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı 24 Haziran’da yapılacak seçimlere AK Parti Malatya İl Teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim açıklamasının ardından siyaset ısınmaya başladı.Parti binasında basın açıklaması düzenleyerek 24 Haziran’da yapılacak seçimleri değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.AK parti olarak seçime hazır olduklarını aktaran Kahtalı "Ülkemizin içerisinde ve dışarısında terör öğürtleri ile nasıl ki mücadelemiz sürüyorsa aynı zamanda ülkemizin kalkınması için yapmış olduğumuz yatırımlar da devam ediyor. Bizim 2023 hedeflerine ulaşmak için yapmamız gereken şey artık parlamenter sistemden cumhurbaşkanlığı Hükümet sitemine geçmek. Cumhurbaşkanımız artık seçim tarihini verdi. Bizler teşkilat olarak, Belediye Başkanlarımızla bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Mahalle Başkanlarımızla birlikte inşallah bu süreçte hızlı bir şeklinde çalışma yapıp sandık yönetim kurularımız oluşturacağız. Ülkemizi inşallah cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile tanıştıracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah Başkan yapacağız" diye konuştu.

MALATYA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN