Kale’de birlik günü

Kale’de birlik günü

19 Ekim Muhtarlar günü kapsamında Kale ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cemal Akdemir, “Kale’nin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz" dedi

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kale kaymakamlığında düzenlenen toplantıda, Kale Muhtarlar Derneği ve muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Akdemir bu buluşmada "Muhtarlar Günü"nü tebrik etti. Kale Kaymakamlığı’ndaki buluşmanın ardından Muhtarlar Derneği Kale Belediyesi’ni ziyaret etti. Gösterilen ilgiden memnun kaldığı öğrenilen muhtarlar Belediye Başkanı Cemal Akdemir’e teşekkürlerini sundu. Kale Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ceylan buradaki konuşmasında, "Hepimizin amacı Kale ilçemiz. Bu olgu çerçevesinde birlik ve beraberlik duygumuz var. Hep birlikte Kale’yi kalkındırma çabası içerisindeyiz. Hep böyle devam etmeliyiz" şeklinde konuştu. Başkan Akdemir ise Ceylan’ın söylediklerine katıldığını belirterek "Kale’nin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz" dedi. Yapılan toplantının akabinde birlikte birlik ve beraberlik yemeği yedi. Yemeğin ardından ise Kale Belediyesi tarafından yapılmakta olan sosyal tesislerini yerinde inceledi. Başkan Cemal Akdemir teşekkür ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek, Kale Muhtarlar Derneği’ne iade-i ziyaret yaptı. Başkan Akdemir derneğe olan ziyaretin akabinde muhtarlarla birlikte esnafı gezerek, yaşlı vatandaşların ziyaretinde bulundu.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN