MHP’den Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine ziyaret

MHP’den Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, beraberinde il yönetimiyle birlikte iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor

Bu kapsamda Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Avşar, sorunları dinledi.Ziyarette ilk olarak konuşan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “MHP il yönetimini yakından takip ediyoruz. MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar’ın, milliyetçi, Ülkücü kardeşimiz olduğunu biliyoruz, çizgisinden ödün vermediğini davası, vatanı ülkesi için her zaman çalışan koşturan mücadele veren bir kardeşimiz. Özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Yeşilyurt Muhtarlar Derne’yi adına teşekkür ediyorum, vatanın birlik ve beraberliği için yapmış olduğu tüm çabalardan dolayı milletimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.MHP İl Başkanı Avşar ise muhtarların demokrasilerin pınarları olduğunu ifade ederek, “Muhtarlarımızın yanındayız, mahallenin sorunlarını dile getirmek için burada istişare ediyoruz. Muhtarlarımızın sorunları varsa çözüm bulmaya çalışacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Hangi sorununuz olursa olan biz MHP olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız, buradan sizlere söz veriyorum. Tekrar biz kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN