Sadıkoğlu’na Onursal Üyelik Belgesi

Sadıkoğlu’na Onursal Üyelik Belgesi

Avrupa Malatyalılar Federasyonu tarafından, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, Onursal Üyelik Belgesi verildi

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Başkanı Murat Alabaş, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, Avrupa Malatyalılar Federasyonu Malatya Temsilcisi Osman Avşar ve federasyon yönetimi kurulu üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Avrupa Malatyalılar Federasyon Başkanı Murat Alabaş, Başkan Sadıkoğlu’na görevinde başarılar diledi. Alabaş, Avrupa Malatyalılar Federasyonu’nun 2007 yılında kurulduğunu belirterek, “Türkiye sınırları dışında başka hiçbir şehrin federasyonu yoktur. Türkiye’de sadece Malatya’ya nasip olmuştur. Federasyonumuz Almanya ve Avrupa yasalarına göre kurulmuştur. 44 kurucu üyemiz var. Bunun dışında bir de onursal üyelerimiz var. Malatya TSO Başkanımızı yakinen tanıyorum. Yurt dışına sık sık gelerek Avrupa Malatyalılar Federasyonu’nun tüm etkinliklerine katılıyordu. Malatya TSO Başkanımız Avrupa Malatyalılar Federasyonu’nun bir neferidir. Bizde 2018 yılı ilk onursal üyeliğimizi Malatya’da başkanımıza verdik. Bundan sonra bizi onursal üyemiz olarak temsil edecek” şeklinde konuştu. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadıkoğlu ise, “Özellikle Malatya dışında bizleri temsil eden değerli dostlarımızı burada görmekten mutluluk duyduk. Lobicilik çok önemli bir kavram. Dünyanın her yerinde lobisi olan insanlar ekonomik, sosyal ve nüfus gücü azda olsa çok önemli işlere imza atmışlardır. Malatyalı hemşehrilerimizin yurt dışında çalışmalarını gezip gördüğümüz zaman gerçekten göğsümüzü kabartabilecek çalışmaları en üst seviyede ayrıştırmadan insanları bir araya toplayıp orada Malatyalı olmanın vermiş olduğu gururu bize yaşattıkları için teşekkür ederim. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan sonra üzerimize görev ve sorumluluk düştüğü zaman duyarsız kalmayacağız. Malatya’nın dışarıda iyi temsil edilmesi için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Daha sonra, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Mehmet Fendoğlu, Başkan Sadıkoğlu’na Arupa Malatyalılar Federasyonu tarafından verilen onursal üyelik belgesini takdim etti.Sadıkoğlu, kendisine bu onursal üyelik belgesini veren Avrupa Malatyalılar Federasyonu yönetimine teşekkür etti.

MALATYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN