Yeni Malatyaspor, Antalyaspor maçını İnönü Stadı’nda oynayacak

Yeni Malatyaspor, Antalyaspor maçını İnönü Stadı’nda oynayacak

Evkur Yeni Malatyaspor, yeni stadyumunda Passolig sistemi alt yapısı hazır olmamasından dolayı Antalyaspor karşılaşmasını İnönü Stadı’nda oynayacak

Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu ekiplerinin yoğun bir mesaiyle çalıştığı statta, elektronik bilet sistemi alt yapısının hazır olmaması nedeniyle stadyumun Antalya maçında da kullanılamayacağı belirtildi. TFF heyeti tarafından bugün bir kez daha denetlenen stadyuma Antalya maçı için de ‘müsabaka oynanamaz’ raporu verildi.TFF’nin anlaştığı bir şirket tarafından yürütülen çalışmalarda stada ilk etapta alt yapı için 30 bin metre kablo döşendiği belirtildi. Elektronik bilet sistemi için en önemli nokta olan kontrol odasının yapımının ise henüz tamamlanmadığı, buranın faaliyete geçmesi halinde stadyumun müsabakalara açılacağı ifade edildi.Malatya Stadyumu’nun Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor - Bursaspor müsabakasına kadar hazır hale getirileceği belirtildi.

MALATYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN