Yetim çocukların tekne keyfi

Yetim çocukların tekne keyfi

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Karakaya Baraj Gölünde gerçekleşen tekne turunda misafir ettiği yetimlere unutamayacakları bir gün yaşattı

‘Bizi bekleyen bir yetim var’ sloganıyla Yeşilyurt’ta ikamet eden yetimlerin katılımıyla düzenlenen tekne turunun anlamlı ve özel bir organizasyon olduğunu ifade eden Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, "Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi olarak her zaman yetimlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yetimlerimizin dua ve bereketiyle bu yolda yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.Çobanoğlu, “Anne ve baba himayesinden yoksun, şefkat ve merhamete muhtaç yetimlerimizi boynu bükük bırakmadık. Gençlik Konseyimizin düzenlediği etkinlikte yetimlerimizle Karakaya Baraj Gölünde tekne turu düzenleyerek onların sevinçlerine ortak olduk. Bu kutlu yolda Rabbimizin rızası en büyük arzumuzdur. Onlar gözlerimizin nurudur. Onlar bizim canlarımızdır" şeklinde konuştu.Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tayfun Özcan ise, yetim çocukların sevinçlerine ortak olduklarını ifade ederek, "Atabey İskelesi’nden hareketle başlayan programımız esnasında çeşitli oyunlar oynayarak onların mutluluklarına ortak olmaya çalıştık, yetim kardeşlerimizin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz. Bu ve bütün organizasyonlarımızda bizden desteğini esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreterimiz Necati Çobanoğlu’na ve işin mutfağında birlikte çalıştığımız Gençlik Meclisi Yürütme Kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN