Zabıtadan esnaf denetimi

Zabıtadan esnaf denetimi

Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, iş yerlerinde hijyen ve diğer konularda incelemelerde bulundu

Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak amacıyla yapmış oldukları denetimlerde, hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri, ruhsat ve vergi levhası gibi konularda incelemelerde bulundu.Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı zabıta ekipleri tarafından süpermarketler, kasaplar, lokantalar, manavlar ve imalathaneler de denetlendi. Yapılan denetimlerde herhangi bir eksiklik görülmediği için esnaflara teşekkür eden zabıta ekipleri, vatandaşların karşılaşabilecekleri olumsuzlukları ise en kısa sürede 444 51 44 nolu telefona bildirebileceklerini belirtti.

MALATYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN