25. Manisa Mesir Fuarı hazırlıkları başladı

25. Manisa Mesir Fuarı hazırlıkları başladı

Geleneksel Manisa Mesir Macunu Festivali’nin en önemli etkinliklerden biri olan Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 25

kez kapılarını ziyaretçilere açacak.UNESCO’nun "Somut Olmayan Kültürel Miras" listesinde yer alan ve bu yıl 24-29 Nisan’da 478.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali hazırlıkları devam ederken, festivalin en önemli etkinliklerinden biri olan Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı için de çalışmalar başladı. Festivalin en renkli etkinliklerinden biri olan Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarına bu yıl her zamankinden daha fazla katılımın olması bekleniyor. Fuarla ilgili bilgi veren SNS Fuarcılık Genel Müdürü Didem Ermiş, bu yıl 25.’si düzenlenecek olan Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın 24 Nisan tarihinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde kapılarını açacağını, 29 Nisan tarihine kadar ziyarete açık olacağını söyledi. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın Türkiye’nin kesintisiz en uzun soluklu fuarlarından biri olduğunu belirten Ermiş, “Fuarımız çeyrek asrı geride bırakıyor. Bunun heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Mesir festivalimizin vazgeçilmez bir parçası haline gelen fuarımızın geçmiş yıllarına baktığımızda ziyaretçi rekorlarına imza attığını görüyoruz. Fuarımızda yer almak isteyen tüm sektör temsilcilerini doğru yerde ve doğru zamanda tanıtım yapma şansını yakalamaları için bizlerle irtibata geçebilirler. 25. yılın getirdiği heyecan ve coşkuya tüm Manisalıların ortak olmasını temenni ederiz” diye konuştu.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN