Alaşehir’de cadde ve sokaklar temizleniyor

Alaşehir’de cadde ve sokaklar temizleniyor

Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece gündüz demeden cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini sürdürüyor

Sabah saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmaları daha sonra yolların yıkanması ile devam ediyor. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, temizlik hizmetlerinin belediyelerin asli görevi olduğunu belirterek, "Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı görevlilerimiz, ilçe halkımıza daha yaşanabilir ve temiz bir çevre sunmak için görevine gece gündüz devam ediyor. Ekiplerimiz; ana arterlerde, parklarda, okul çevrelerinde ve tüm mahallelerimizde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarını herhangi bir aksaklığa yer vermeden devam ettiriyor. Ayrıca çöp taksi hizmeti ile yoğunluk yaşanan noktalardaki konteynerler sık sık boşaltılıp; meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor" dedi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN