Annenin büyük acısı... Kimse sakinleştiremedi

Annenin büyük acısı... Kimse sakinleştiremedi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde genç bir adam apartmanın çatı katında canına kıydı. Genç adamın cansız bedenine bulan annesi ise sinir krizi geçirdi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda Cihan A. isimli 32 yaşındaki genç kendini apartmanın çatı katında astı. Annesinin çatı katına çıkmasıyla gördüğü korkunç manzara sonrası olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri intikal etti. Turgutlu’da bilgisayarcılık ve güvenlik kamera sistemlerine yönelik işlerle uğraştığı öğrenilen Cihan A.’nın acı haberi ailesinin sinir krizi geçirmesine neden oldu.

 

Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ile polis intikal ederken olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Cihan A.’nın cenazesi savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği öğrenildi.



MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN