Başkan Ergün’den hastalara geçmiş olsun ziyareti

Başkan Ergün’den hastalara geçmiş olsun ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Demirci’de Devlet Hastanesi diyaliz bölümünde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bir dizi programlar gerçekleştirmek ve incelemelerde bulunmak üzere Demirci ilçesini ziyaret etti. Demirci Devlet Hastanesi önünde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Başkan Ergün, buradaki selamlaşmasının ardından Demirci Devlet Hastanesi Diyaliz bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Tedavi gören diyaliz hastalarına geçmiş olsun dileklerini ileten, hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıtan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, zanaatıyla Demirci’den yurtdışına açılan, ilçenin önemli isimlerinden olan çan ustası Mehmet Yavuz ile sohbet etti. Mehmet Yavuz ve eşinden tedavi süreci hakkında bilgiler alan Başkan Ergün, tüm hastalara ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi.

MANİSA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN